MLAĐE KATEGORIJE: DVIJE UBJEDLJIVE POBJEDE U UGLJEVIKU

Kadeti i mlađi pioniri ostvarili su sigurne i ubjedljive pobjede u Ugljeviku u okviru trećeg kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN protiv odgovarajućih selekcija OKK Rudar 2015. 

Nakon poraza na domaćem terenu u okviru drugog kola od vršnjaka iz KK Drina Princip, naši Lavovi su pokazali sav svoj kvalitet i ostvarili dvije sigurne i ubjedljive pobjede na gostujućem parketu u Ugljeviku protiv odgovarajućih selekcija domaćeg OKK Rudar 2015.

Kadeti su u jednoj izuzetno kvalitetnoj i borbenoj utakmici nadigrali svoje rivale. I pored sigurne i ubjedljive pobjede, sijenku na ovu utakmicu bacila je povreda našeg Sergeja Krajinovića, za koga se nadamo da će se što prije oporaviti i pridružiti ekipi u nastavku prvenstvene trke.

OKK Rudar 2015 Ugljevik – KK Lavovi Brčko 66:84 (16:22, 16:21, 19:22, 15:19)

Najefikasniji u ekipi trenera Sanjina Vidovića bio je Nikola Balorda sa 24 postignuta poena, a odlično su ga pratili Sergej Krajinović sa 23, te Uroš Arsenić sa 18 postignutih poena!

Kadeti KK Lavovi Brčko

Nakon seniorki i kadeta, priliku da upišu prvenstvenu pobjedu imali su i najmlađi Lavovi. Lakše nego što je bilo očekivano pioniri su ostvarili ubjedljivu pobjedu i dali svoj doprinos za stopostotan učinak naših selekcija u subotnjim mečevima.

OKK Rudar 2015 Ugljevik – KK Lavovi Brčko 27:59 (7:12, 9:18, 3:14, 8:14)

Najefikasniji u našoj ekipi bili su Njegoš Šešlija i Petar Todorović sa po 13 postignutih poena.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Čestitke našim Lavovima na prikazanim igrama i ostvarenim pobjedama u Ugljeviku!

U narednom, četvrtom kolu naše muške omladinske selekcije su slobodne, dok takmičenje nastavljaju gostovanjem u Bijeljini u okviru petog kola protiv vršnjaka iz KK Budućnost BN.