MLAĐE KATEGORIJE: TREĆI VEZANI TRIJUMF MLAĐIH PIONIRA

Kadeti i mlađi pioniri prethodnog vikenda u Brčkom su odigrali utakmice redovnog devetog kola  Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN protiv odgovarajućih selekcija KK Radnik i OKK Koš iz Bijeljine.

Mlađi pioniri su odigrali još jednu odličnu utakmicu i upisali treći vezani trijumf. Tokom prve tri četvrtine viđena je rezultatska klackalica, da bi naši Lavovi u posljednjem periodu igre uspjeli da naprave prednost, koja je bila nedostižna za goste iz Bijeljine.

Lavovi Brčko – Koš Bijeljina 48:41 (12:12, 06:05, 12:12, 18:11)

Čestitke zaslužuju svi izabranici trenera Sanjina Vidovića koji su još jednom pokazali veliku želju, borbenost i požrtvovanja, a najefikasniji na ovom meču bili su kapiten Njegoš Šešlija sa 28 i Petar Todorović sa 16 postignutih poena.

Naše najmlađe Lavove već u srijedu, 13. decembra od 19:00 časova, očekuje zaostala utakmica prvog kola u Milićima protiv istoimene ekipe.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Kadeti i pored veoma dobre igre protiv kvalitetnog protivnika, ipak nisu uspjeli da dođu do pobjede. Ispostaviće se na kraju da je početak utakmice bio presudan za konačan rezultat ovog meča, kada su gosti napravili veliku rezultatsku prednost. U nekoliko navrata imali su i 15 poena prednosti. Međutim, naši Lavovi tokom drugog poluvremena, prije svega zahvaljujući dobroj igri u odbrani uspjevaju da dođu do rezultatskog egala. U posljednjih 12 sekundi ušlo se sa prednošću gostiju od jednog poena i napadaom za našu ekipu, međutim izostala je realizacija i dva zaslužena boda odlaze u Bijeljinu.

Lavovi Brčko – Radnik Bijeljina 52:53 (11:19, 05:10, 21:12, 15:12)

Najefikasniji u našoj ekipi bili su Nikola Balorda sa 21 i Uroš Arsenić sa 15 postignutih poena.

Kadeti KK Lavovi Brčko