MLAĐI PIONIRI PORAŽENI U 14. KOLU NA DOMAĆEM TERENU

Utakmicom u konkurenciji mlađih pionira između KK Lavovi Brčko i KK Budućnost BN iz Bijeljine kompletirano je 14. kolo Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza Bijeljina.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Zaostala utakmica 14. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN u konkurenciji mlađih pionira odigrana je juče u Brčkom, tačnije u sportskoj dvorani Prve osnovne škole Ilićka, u kojoj su najmlađi Lavovi ugostili odgovarajuću selekciju KK Budućnost BN.

Izjednačena igra tokom prve četvrtine, nakon toga uz sjajnu podršku publike naši dječaci daleko bolje igraju tokom druge i treće četvrtine što im je omogućilo da steknu prednost od 7 poena pred početaka četvrte četvrtine (35:28). Međutim, neshvatljiv pad u igri izabranika trenera Miloša Ivanovića tokom posljednjeg perioda igre, gosti koriste i prave nevjerovatnu seriju od 0:17. što je i dovelo do potpunog rezultatskog preokreta. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda gostiju iz Bijeljine i sedmi ovosezonski poraz najmlađih Lavova

KK Lavovi Brčko – KK Budućnost BN 38:45 (14:14, 11:05, 10:08, 3:17)

Najefikasniji u našoj ekipi na ovom meču bio je kapiten Njegoš Šešlija sa 7 poena, Luka Pejić postigao je 6, Nedeljko Ristanić 5, dok su Veljko Golić i Vladimir Leka postigli po 4 poena.

U narednom, 15. kolu, koje na rasporedu već sutra (subota, 02.03.2024.) naši Lavovi gostuju u Vlasenici, gdje ih očekuju dueli protiv domaće ekipe KK “10. avgust”. Kadeti svoj meč igraju od 10 časova, dok će mlađi pioniri istrčati na teren sa početkom 11 časova i 30 minuta.