PIONIRKE: RASPORED I SATNICA UTAKMICA POLUFINALNOG TURNIRA U BRČKOM

Polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske za pionirke biće održan 23. i 24. marta ove godine u Brčkom.

Dvorana Tehničke škole Brčko

Nakon što nam je Košarkaški savez Republike Srpske ukazao povjerenje dodjelom organizacije polufinalnog turnira šampionata Republike Srpske za pionirke, danas su u prostorijama Košarkaškog kluba Lavovi Brčko izvučeni takmičarski brojevi i određen raspored, kao i satnica svih utakmica koje će biti odigrane u dvorani Tehničke škole u Brčkom.

Pored naših Lavica pravo nastupa na ovom turniru ostvarile su i ekipe KK “Čelinac” iz Čelinca, ŽKK “Leotar 03” iz Trebinja i OKK “Igman” iz Istočnog Sarajeva.

U prvoj utakmici turnira, u subotu, 23. marta sa početkom u 16 časova naše mlade Lavice odmjeriće snage protiv gošći iz Istočnog Sarajeva, dok sat i po docnije na teren izlaze pionirke Leotara i Čelinca.

U nedelju, 24. marta na rasporedu su preostale četiri utakmice. Od 10 časova izabranice trenera Sanjina Vidovića igraju protiv Leotara, dok će od 11 časova i 30 minuta igrati Čelinac i Igman. Posljednje kolo donosi nam duele Igmana i Leotara, a posljednji susret polufinalnog turnira je duel u kome će naše Lavice igrati protiv Čelinca od 16 časova.

Pored polufinalnog turnira za pionirke, u subotu 23. marta publika u Brčkom ali i naše gošće iz Istočnog Sarajeva, Čelinca i Trebinja imaće priliku da uživaju u utakmici 20. kola šampionata Bosne i Hercegovine za seniorke u kojoj izabranice trenera Aleksandra Bližnjakovića dočekuju ekipu trebinjskog Leotara. Ovaj susret na rasporedu je od 20 časova i 30 minuta.

RASPORED I SATNICA POLUFINALNOG TURNIRA ZA PIONIRKE U BRČKOM

Subota, 23. mart 2024.

16:00 Igman – Lavovi

17:30 Čelinac – Leotar

Nedelja 24. mart 2024.

10:00 Leotar – Lavovi

11:30 Čelinac – Igman

14:30 Igman – Leotar

16:00 Lavovi – Čelinac

SREĆNO LAVICE!