MLAĐI PIONIRI I KADETI DOČEKUJU BRATUNAC U 17. KOLU PRVENSTVA REPUBLIKE SRPSKE

Utakmicama u konkurenciji mlađih pionira i kadeta u okviru 17. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza Bijeljina (PKS BN) protiv odgovarajućih selekcija KK Bratunac biće spuštena zavjesa na tekuću sezonu, bar kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu ove dvije selekcije.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Nakon poraza u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv vršnjaka iz KK Zvornik Basket, izabranici trenera Miloša Ivanovića u nedelju, 17. marta odigraće posljednje utakmice na domaćem terenu za takmičarsku sezonu 2023-2024.

Mlađi pioniri i kadeti ugostiće vršnjake iz KK Bratunac, a utakmice će biti odigrane u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom sa početkom u 10 časova. Mlađi pioniri i kadeti izgubili su i teoretske šanse za plasman u narednu rundu takmičenja, odnosno na polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske, ali utakmice protiv Bratunca biće sjajna prilika da se za ovu sezonu oproste od naše publike dobrim igrama i novim pobjedama.

Kadeti KK Lavovi Brčko

U prvom dijelu sezonu, u okviru osmog kola naši Lavovi ostvarilu su polovičan učinak na gostovanju u Bratuncu. Mlađi pioniri slavili su minimalnu pobjedu 38:40, dok su kadeti poraženi rezultatom 48:37.

Prije ovog kola, najmlađi Lavovi nalaze se na petoj poziciji sa ukupno 23 osvojena boda, dok su kadeti trenutno sedmoplasirani sa 13 osvojenih bodova. Sa druge strane, gosti iz Bratunca u kadetskoj konkurenciji zauzimaju šesto mjesto sa bodom više od naše ekipe, dok su mlađi pioniri na osmoj poziciji sa 18 osvojenih bodova.

U posljednjem, 18. kolu koje je na rasporedu 23. marta, slijedi gostovanje u Bijeljini, gdje će kadeti snage odmjeriti protiv ekipe KK Radnik, dok mlađi pioniri odlaze na megdan vršnjacima iz OKK Koš.

KK LAVOVI BRČKO – KK BRATUNAC, nedelja 17.03.2024. 

Mlađi pioniri 10:00h

Kadeti 11:00h

SREĆNO LAVOVI!