PLAKETA ELEKTROPRIVREDI REPUBLIKE SRPSKE

Polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske za juniorke koji je proteklog vikenda održan u Trebinju bio je sjajna prilika za našu posjetu Elektroprivredi Republike Srpske i posjetu generalnog direktora Elektroprivrede Republike Srpke gospodina Luke Petrovića, našoj ekipi u dvorani OŠ Sveti Vasilije Ostroški i Tvrdoški, gdje su i odigrane sve utakmice turnira.
Tom prilikom predsjednik KK Lavovi Brčko Boško Vukadinović gospodinu Luki Petroviću, generalnom direktoru Elektroprivrede Republike Srpske uručio je PLAKETU za izuzetan doprinos i pomoć u radu KK Lavovi Brčko.
“Podrška razvoju sporta je od fundamentalnog značaja za razvoj kompletnog društva. KK Lavovi Brčko predstavlja sjajan primjer kako jedan klub treba da funkcioniše i daje svoj doprinos razvoju naše društvene zajednice, i kao takav zaslužuje našu podršku i pomoć”, istakao je gospodin Luka Petrović prilikom posjete našim košarkašicama.

KK Lavovi Brčko

“Elektroprivreda Republike Srpske je kompanija koja svojim društveno odgovorim poslovanjem pomaže veliki broj sportskih klubova u skladu sa postignutim rezultatima. Izuzetno sam ponosan i srećan što je Elektroprivreda Republike Srpske na odgovarajući način prepoznala rezultate KK Lavovi Brčko i napore koje ulažemo u razvoju košarkaškog sporta. Takođe, izuzetno me raduje činjenica da će saradnja sa Elektroprivredom Republike Srpske biti nastavljena i u narednom periodu. Naše ambicije iz sezone u sezonu su sve veće, a podrška Elektroprivrede Republike Srpske je od ogromnog značaja ka ispunjenju zacrtanih ciljeva. U ime KK Lavovi Brčko, igrača, stručnog štaba, navijača, prijatelja, svih članova i njihovih porodica upućujem veliku zahvalnost Elektroprivredi Republike Srpske i gospodinu Luki Petroviću na pomoći i najavljenom nastavku saradnje“, istakao je Boško Vukadinović ovom prilikom.