U SUBOTU DOČEKUJEMO BOKSIT IZ MILIĆA

U okviru IV kola lige PKO u subotu, 04. juna, pionirska i kadetska selekcija dočekuje vršnjake KK Boksit iz Milića.

Nakon poraza u prethodnom kolu protiv ekipe Zvornik Basket pionirska i kadetska selekcija imaće novu priliku za dokazivanje i osvajanje bodova protiv jako dobrih i kvalitetnih selekcija KK Boksit, dok će juniorska selekcija svoju utakmicu protiv Boksita odigrati naknadno.

Kada je u pitanju gostujuća ekipa, pioniri Boksita do sada su odigrali dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede. U okviru drugog kola slavili su u Zvorniku protiv ekipe Drine rezultatom 58:37, dok su u trećem kolu slavili protiv ekipe Lopara u Milićima rezultatom 77:15. Kadeti Boksita do sada su odigrali samo jednu utakmicu, i to u okviru drugog kola protiv ekipe Drine u Zvorniku i ostvarili poraz rezultatom 77:65. Pioniri svoju utakmicu igraju od 15:30h, dok je kadetska utakmica zakazana za 17:00h.

Pored dvije prvenstvene utakmice, u subotu nas očekuje i prijateljska utakmica naših pionirki (2003. god i mlađe) protiv djevojčica iz Milića generacija 2002, koja važi za jednu od najperspektivnijih na ovim prostorima sa najvišim ciljevima u narednoj sezoni 2017/2018. Pionirke svoju utakmicu igraju od 14:00h.

Zbog školskih aktivnosti u dvorani Tehničke škole, sve utakmice se igraju u sali Druge osnovne škole u Brčkom.