LAVOVI I LAVICE BOLJI OD ROOKIE

Nedelja, 18. mart bila je rezervisana za utakmice pionira i pionirki protiv vršnjaka iz KK Rookie iz Banja Luke.

Publika u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom imala je priliku da uživa u dvije odlične utakmice u kojima je viđeno mnogo dobrih poteza i naših Lavova kao i gostiju iz Banja Luke. KK Rookie prepoznatljiv po izuzetno dobrim rezultatima u mlađim kategorijama na nivou Bosne i Hercegovine po prvi put je gostovao u Brčkom, a nadamo se ne i posljednji put.

Prvi na teren su izašli pioniri koji su nakon subotnje pobjede u Modriči pružili još bolju igru i ostvarili još jednu ubjedljivu pobjedu protiv izuzetno kvalitetne ekipe iz Banja Luke.

Na kraju: LAVOVI – Rookie 55:37

Za Lavove na ovom meču nastupili su: Danijel Nedić, Vuk Jovanović, Bojan Karać, Stefan Okilj, Marko Šešlija, Nikolaj Cetić, Petar Stevanović, Mihajlo Blažanović, Stefan Vujić, Sergej Subotić, David Mićanović, Luka Vuković, Luka Dragić, Jovan Tomić, Viktor Cvjetinović, Milica Đokić, Tamara Šarenac i Nikola Tošić. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Pionirke su odigrale još jednu dobru utakmicu i sasvim zasluženo ostavarile još jednu pobjedu protiv veoma dobre ekipe Rookie. Naše Lavice su bolje otvorile meč što je i rezultiralo prednošću od od 9 poena razlike (19:10). Nakon toga gošće prave seriju 9:0. Međutim, nakon toga sa nekoliko pogođenih šuteva van linije za tri poena naše Lavice prave prednost koju su do kraja meča održale.

Na kraju: LAVOVI – Rookie 45:40

Trener Bližnjaković na ovom meču mogao je da računa na sledeće igračice: Milica Đokić, Katarina Stanišić, Tamara Šarenac, Nikolina Đokić, Amila Smajić, Adna Okić, Violeta Vukić, Ksenia Vukić, Melinda Selimbašić, Anđela Bajević, Ana Đokić, Sara Đokić, Jelena Lazarević, Anđela Tomić i Nataša Gavrić.

Veliku zahvalnost upućujemo gostima iz Banja Luke na fer i korektnoj borbi i nadamo se uskoro novom druženju u Banja Luci. Hvala ROOKIE!