NAJAVA – F4 LIGE PRIJATELJSTVA

U subotu, 16. juna 2018. godine u sportskoj dvorani SŠ “Petar II Petrović Njegoš” u Šekovićima u organizaciju OKK “Olimp” biće održan završni turnir ovogodišnje Lige prijateljstva u konkurenciji pionira i pionirki. 

Nakon utakmica šestog kola koje su odigrane proteklog vikenda u Ugljeviku, poznat je raspored  utakmica u borbi za medalje na F4 u Šekovićima.

OKK “Rudar 2015” iz Ugljevika u obje konkurencije zauzeo je treće mjesto u regularnom dijelu Lige prijateljstva i u borbi za treće mjesto u konkurenciji pionira i pionirki očekuje utakmice protiv KK “Fenix Basket”.

U obje finalne utakmice sastaju se naši LAVOVI i domaćin Finalnog tunira OKK Olimp. Naše pionirke su u regularnom dijelu takmičenja ostale neporažene (6-0) i sasvim zasluženo zauzele prvo mjesto, dok su djevojčice Olimpa sa skorom 3-3 zauzele drugo mjesto i izborile pravo nastupa u finalnom meču.

Zasigurno najzanimljivija utakmica očekuje nas na kraju dana. Pioniri Lavova i Olimpa odmjeriće snage po treći put u Ligi prijateljstva. Lavovi su slavili na prvom turniru u Brčkom, dok su pioniri Olimpa ubjedljivo slavili na trećem turniru u Bijeljini i sasvim zasluženo osvojili prvo mjestu u regularnom dijelu takmičenja.

Pored utakmica za treće mjesto i finalnih utakmica, očekuje nas i takmičenje u šutiranju trica u obje konkurencije, a nagrađeni će biti i najbolji strelci i najkorisniji igrači lige i kod dječaka i kod djevojčica. Takođe, biće proglašene i najbolje petorke u obje konkurencije.

Trenutno na listi strelaca u konkurenciji pionirki vodi naša Milica Đokić sa ukupno 105 postignutih poena na 5 odigranih utakmica, dok je kod dječaka najbliži trofeju Bojan Vidaković iz Olimpa sa 130 postignutih poena na 5 odigranih utakmica.

Dakle, izuzetno bogat program nas očekuje u subotu u Šekovićima, a mi se iskreno nadamo sa pobjedničim peharima u rukama naših Lavica i naših Lavova.

SREĆNO LAVOVI I LAVICE!

RASPORED DOGAĐANJA NA FINALNOM TURNIRU U ŠEKOVIĆIMA:

11:00h Otvaranje turnira

11:30h Utakmica za treće mjesto: Rudar – Fenix (pionirke)

13:00h Utakmica za treće mjesto: Rudar – Fenix (pioniri)

14:30h Takmičenju u šutiranju za pionirke

15:00h Finale: LAVOVI – Olimp (pionirke)

16:30h Takmičenje u šutiranju za pionire

17:00h Finale: Olimp – LAVOVI (pioniri)

18:00h Dodjela nagrada.