PIONIRKE U NEDELJU ZA TREĆE MJESTO PROTIV ŠIBENIKA

Ženska pionirska selekcija našeg kluba u nedelju, 26. avgusta odigraće utakmicu za treće mjesto na 20. Kengur kupu u Zenici protiv ekipe ŽKK “Šibenik” iz Šibenika.

Nakon pobjede u prvom kolu protiv ekipe Amfora iz Makarske rezultatom 28:16, naše Lavice su u današnjoj utakmici drugog kola grupe “B” na ovogodišnjem Kengur kupu u Zenici odigrale izuzetno kvalitetnu i zanimljivu utakmicu ali na kraju ipak upisale poraz protiv zaista kvalitetne ekipe ŽKK “Ragusa” iz Dubrovnika rezultatom 43:46 (16:14, 5:12, 9:4, 14:16).

Oslabljene neigranjem Jelene Lazarević, Jelene Blagić, Sare Đokić i Anđele Tomić naše Lavice predvođene trenerom Aleksandrom Bližnjakovićem odigrale su  utakmicu u kojoj su pokazale da u predstojećoj sezoni od njih možemo očekivati jednako dobre rezultate kao i prethodne sezone kada su zauzele 4. mjesto u Prvenstvu Republike Srpske.

Sve djevojke zaslužuju pohvale i priznanje za borbenost i požrtvovanje u dosadašnjem dijelu Kengur kupa, a kada je košgeterski učinak u pitanju posebno se istakla naš kapiten Milica Đokić sa 47 postignutih poena u dvije odigrane utakmice.

Protivnik u utakmici za treće mjesto biće ekipa ŽKK “Šibenik” iz Šibenika koja je u utakmici prvog kola grupe “A” poražena od ekipe domaćina KK “Kengur” rezultatom 20:35, da bi danas u utakmici drugog kola otvarila pobjedu protiv ŽKK “Ljubuški” iz Ljubuškog i sa skorom od jedne pobjede i jednog poraza stekla pravo nastupa u utakmici za treće mjesto.

Utakmica za treće mjesto na programu je u nedelju, 26. avgusta sa početkom u 09:50h u dvorani Katoličkog školskog centra “Sv. Pavao” u Zenici.

Našim Lavicama želimo mnogo sreće i sigurni smo i da će i u utakmici za treće mjesto pokazati sve ono što znaju i okititi se bronzanom medaljom na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom turniru.

SREĆNO LAVICE!