KENGUR KUP ZENICA – NAJAVA

U organizaciji Košarkaškog kluba “Kengur” iz Zenice u periodu od 24. do 26. avgusta 2018. biće održan 20. Kengur kup u košarci za mlađe kategorije.

Na jubilarnom 20. po redu Kengur kupu u Zenici Košarkaški klub Lavovi nastupiće za ženskom pionirskom selekcijim (djevojčice 2004/05.godište).

Pored naših Lavica i ekipe domaćina na turniru učestvuju i sledeći klubovi: ŽKK “Ragusa” Dubrovnik, KK “Ljubuški” Ljubuški, KK “Amfora” Makarska i KK “Šibenik” Šibenik.

Ekipe su svrstane u dvije grupe po tri tima.

Lavice su smještene u grupu “B” zajedno sa ekipama Amfora iz Makarske i Ragusa iz Dubrovnika.

Grupu “A” čine: KK “Kengur” Zenica, KK “Šibenik” Šibenik i KK “Ljubuški” Ljubuški.

Prvu utakmicu na turniru naše djevojčice igraju u petak, 24. avgusta u 18:00h protiv Amfore iz Makarske. Utakmica se igra u Areni Zenica.

Drugog dana turnira na rasporedu je utakmica drugog kola protiv ekipe Ragusa iz Dubrovnika. Utakmica se igra u dvorani Katoličkog školskog centra “Sv. Pavao” u Zenici sa početkom u 13:00h

U zavisnosti od rezultata prve dvije utakmice naše Lavice u nedelju, 26. avgusta igraće utakmicu za plasman, a raspored tih utakmica je sledeći:

Utakmica za 5. mjesto – 08:30h dvorana KŠC Zenica

Utakmica za 3. mjesto – 09:50h dvorana KŠC Zenica

Finale – 09:50h Arena Zenica

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom turniru računaće na sledeće košarkašice: Milica Đokić, Tamara Šarenac, Adna Okić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Ana Đokić, Nikolina Đokić, Ksenia Vukić, Violeta Vukić i Anđela Bajević.

Iako oslabljene neigranjem Jelene Lazarević, Jelene Blagić, Sare Đokić i Anđele Tomić naše Lavice u Zenicu putuju sa namjerom da se predstave u najboljem svjetlu i ostvare dobar rezultat.

Našim Lavicama želimo mnogo sreće i uspjeha na ovom izuzetno kvalitetnom turniru.

Veliku zahvalnost upućujemo našim prijatejima iz KK “Kengur” na ukazanom povjerenju i pozivu za učešće na jubilarnom 20. Kengur kupu u Zenici.

HVALA KENGUR, HVALA ZENICA!

SREĆNO LAVICE!!!