BOJAN KARAĆ KARIJERU NASTAVLJA U ITALIJI

Bojan Karać, dosadašnji član Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog od naredne sezone nastupaće u Italiji za klub Derthona Basket iz Tortone.

Prve košarkaške korake Bojan je napravio upravo u Lavovima 2016. godine, gdje je pod trenerskom palicom Aleksandra Bližnjakovića nastupao za predpionirsku i pionirsku selekciju brčanskog kluba.

Dobre igre prethodnih sezona u kojima je bio jedan od nosilaca igre Lavova nisu prošle nezapaženo i za očekivati je bilo da izuzetno perspektivni i talentovani Bojan Karać (2004. godište, 202 cm) napravi iskorak u karijeri. Četvorogodišnji ugovor sa klubom Derthona Basket članom italijanske serije A, pruža izuzetnu priliku Karaću za još veći i kontinuirani napredak kroz kadetsku i juniorsku selekciju ovog kluba.

Bojan će se novim klupskim kolegama pridružiti na pripremama za početak nove sezone krajem avgusta.

Košarkaški klub Lavovi Brčko ovom prilikom se zahvaljuje Bojanu na svemu što je učinio kao član našeg kluba, i na terenu i van njega gdje je dostojno i na najbolji mogući način predstavljao naš klub, i ovom prilikom mu želi puno sportskih uspjeha u nastavku karijere. 

SREĆNO BOJANE!