KADETKINJE GOSTUJU U BANOVIĆIMA

Ženska kadetska selekcija našeg kluba u ponedeljak, 23. septembra, odigraće prijateljsku utakmicu u Banovićima protiv odgovarajuće selekcije ŽKK RMU Banovići.

Do početka nove sezone u prvenstvu Republike Srpske ostalo je još desetak dana. Za to vrijeme sve selekcije našeg kluba igraju pripremne mečeve kako bi spremno dočekale start prvenstva.

Ženska kadetska selekcija, nakon ubjedljive pobjede u Brčkom protiv tuzlanskog Jedinstva, danas igra još jednu prijateljsku utakmicu, i to protiv jedne od najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini koja učestvuje i u WABA ligi, ekipe Banovića.

Biće ovo zaista jaka provjera za naše djevojke protiv ekipe koja posljednjih godina postiže vrhunske rezultate u radu sa mlađim kategorijama. Činjenica da u ovoj sezoni kadetske selekcije nastupaju sa djevojkama rođenim 2003. godine,dok je naša selekcije sačinjena od djevojka rođenih 2004. i 2005. godine, kao i da je iskustvo na strani ekipe iz Banovića tjera nas da damo svoj maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat, ističe trener naših Lavica Aleksandar Bližnjaković, koji će na ovom meču računati na sledeće košarkašice: Milica Đokić, Amila Smajić, Jelena Lazarević, Adna Okić, Sara Đokić, Nikolina Đokić, Violeta Vukić, Ksenia Vukić, Ana Đokić, Marija Lukić, Anastasija Dugunjić i Tamara Šarenac.

Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani u Banovićima sa početkom u 19:00h.

SREĆNO LAVICE!!!