OPROŠTAJNA UTAKMICA VUKA JOVANOVIĆA

Nakon više od šest godina provedenih u klubu u kojem je napravio i svoje prve košarkaške korake, KK Lavovi organizuje oproštajni meč za dosadašnjeg kapitena kadetske selekcije Vuka Jovanovića.

U čast oproštaja kapitena naše kadetske selekcije Vuka Jovanovića od Lavova, gdje je ostavio neizbrisiv trag i dao ogroman doprinos u postignutim rezultatima prethodnih šest i po godina, u nedelju, 20. septembra biće organizovana prijateljska oproštajna utakmica protiv odgovarajuće selekcije KK “Plus” iz Bijeljine.

Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani Prve osnovne škole Ilička u Brčkom sa početkom u 13:00 časova uz poštovanje svim epidemioloških mjera iz BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

Vuk Jovanović (2005. 172 cm) školovanje i košarkašku karijeru nastvalja u italijanskoj Latini sa kojom je potpisao četvorogodišnji stipendijski ugovor.

Košarkaški klub Lavovi Brčko ovom prilikom se zahvaljuje Vuku na svemu što je učinio kao član našeg kluba, i na terenu i van njega gdje je dostojno i na najbolji mogući način predstavljao naš klub, i ovom prilikom mu želi puno sportskih uspjeha u nastavku karijere.

Vuče, hvala ti!

Tvoji Lavovi!