1. ŽLRS – POČINJE BORBA ZA TITULU!

VRIJEME JE ZA FINALE PLAY-OFFA I BORBU ZA TITULU PRVAKA REPUBLIKE SRPSKE ZA SEZONU 2020-2021.

Nakon superiornog nastupa u dvije utakmice polufinala play offa protiv ekipe Kozare iz Gradiške, naše Lavice u subotu započinju borbu za titulu prvaka Republike Srpske prvom utakmicom finala play offa protiv ekipe Budućnost BN iz Bijeljine.

Naše djevojke su nakon regularnog dijela takmičenja osvojile prvo mjesto sa skorom 8-2 dok su gošće iz Bijeljine sa skorom od 6-4 bile trećeplasirane. U dva dosadašnja prvenstvena duela obe ekipe su ostvarile po jednu pobjedu.

U okviru četvrtog kola 1. ŽLRS gošće iz Bijeljine su slavile u Brčkom rezultatom 38:51, dok su naše Lavice upisale gostujuću pobjedu u okviru devetog kola na gostujućem parketu u Bijeljini rezultatom 61:88. Pored ovih prvenstvenih duela naše djevojke su ove sezone odigrale još jednu utamicu protiv Budućnosti, i to u okviru 1/8 finala Kupa Republike Srpske ostvarivši pobjedu na domaćem terenu u Brčkom rezultatom 72:46.

Prva utakmica finala play offa 1. ŽLRS između Lavova i Budućnosti na programu je u subotu, 20. marta, sa početkom u 16:00h u dvorani Tehničke škole u Brčkom, a sudiće je sudijska trojka: Jelena Dejanović, Damir Ombašić i Nemanja Janković.

Prenos utakmce moći ćete da gledate na našem YouTube kanalu

Ekipa koja prva dođe do tri pobjede osvojiće titulu prvaka Republike Srpske za sezonu 2020-2021. i ostvariće plasman i pravo nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za sezonu 2021-2022.

Druga i četvrta utakmica finalne serije igraju se u Bijeljini, dok će treća i peta biti odigrane u Brčkom.

SREĆNO LAVICE!

Prijatelji kluba:

Vlada Brčko distrikta BiH

Crveni krst/križ Brčko distrikta BiH

Frizerski studio Maja Brčko

Hotel Jelena Brčko

De Luxe CC

Kozmetički studio Dijana Style Brčko

MB Radić Brčko

KBA Servis Brčko