1. ŽLRS – SUTRA U BIJELJINI DRUGA FINALNA UTAKMICA!

DRUGA UTAKMICA FINALA PLAY OFFA PRVE ŽENSKE LIGE REPUBLIKE SRPSKE DONOSI NAŠIM LAVICAMA GOSTOVANJE U BIJELJINI PROTIV EKIPE BUDUĆNOST BN.

Ubjedljiva pobjeda i odlična igra naših Lavica proteklog vikenda u prvoj utakmici finala doigravanja za prvaka Republike Srpske, dodatno su popravili raspoloženje među našim djevojkama koje sa optimizmom putuju u Bijeljinu, gdje će sutra od 17:00 časova u dvorani Gimnazije odigrati drugi meč velikog finala i pokušati upisati novu pobjedu koja bi ih još više približila naslovu prvaka i plasmanu u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Biće ovo ukupno peti duel ove sezone protiv ekipe Budućnosti, a u dosadašnje četiri utakmice naše Lavice su ostvarile tri pobjede i upisale jedan poraz.

Druga utakmica finala play offa Prve ženske lige Republike Srpkse između Budućnosti i Lavova na programu je u nedelju, 28. marta sa početkom u 17:00 časova u dvorani Gimnazije u Bijeljini.

Utakmicu će suditi sudijska trojka: Goran Majstorović, Svetolik Marjanović i Srđan Bogdanović.

NAŠIM LAVICAMA ŽELIMO MNOGO SREĆE I USPJEHA NA SUTRAŠNOJ UTAKMICI I SIGRUNI SMO DA ĆE KAO I DO SADA DATI SVE OD SEBE DA DOĐU DO NOVE POBJEDE! SREĆNO LAVICE!