ETNO RESTORAN MARCO POLO JE NOVI SPONZOR KK LAVOVI

Košarkaški klub Lavovi i Etno restoran Marco Polo potpisali su ugovor o sponzorstvu zahvaljujući kojem je Etno restoran Marco Polo iz Brčkog postao BRONZANI SPONZOR u narednoj košarkaškoj sezoni.

Podrška mladim sportistima da ostvare svoje pune potencijale jedan je od stubova društveno odgovornog poslovanja Etno restorana Marco Polo, koju već godinama sprovodimo. Košarkaški klub Lavovi je idealan primjer organizacije kojoj je potrebna podrška svih društveno odgovornih kompanija. Želja nam je da uz našu podršku Lavice i Lavovi nastave stazama uspjeha ostvarujući jednako dobre rezultate kao i prethodnih sezona, istakao je Darko Ilić vlasnik Etno restorana Marco Polo.

Predsjednik Lavova, Boško Vukadinović, je istakao značaj i važnost podrške Etno restorana Marco Polo u narednoj sezoni: “Pred nama je jedna izuzetno zahtjevna sezone i sezona prepuna izazova. Osvajanjem titule prvaka Republike Srpske seniorke su ostvarile plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a pored toga očekuje nas i nastup sedam omladinskih selekcija od čega su četiri ženske i tri muške u Prvenstvu Republike Srpske i Ligi mladih Bosne i Hercegovine. Drago mi je da je menadžmet Etno restorana Marco Polo prepoznao rad i rezultate KK Lavovi i da su odlučili pružiti podršku našim mladim košarkašicama i košarkašima koja će biti od ogromnog značaja u narednoj sezoni. Vjerujem da je ovo početak jedne vrlo uspješne saradnje za obe strane i da ćemo i naredne sezone opravdati ukazano povjerenje”. 

O ETNO RESTORANU MARCO POLO

Na samo par kilometara od centra grada u Etno restoranu Marco Polo možete pronaći svoj mir i uživati u čarima domaće tradicionalne kuhinje. Ljubazno osoblje uvijek će vas dočekati sa željom da izađe u susret svim vašim zahtjevima.

Etno restoran Marco Polo je smješten u potpuno prirodnom okruženju u naselju Potočari pored magistralnog puta Brčko Čelić sa kapacitetom od 250 mjesta, s pogodnošću organizacije svih porodičnih slavlja

Za najmlađe goste rezervisano je i dječije igralište u potpuno prirodnom okruženju u kome će vaši mališani provesti nezaboravne trenutke.

Pored toga, restoran Marco Polo posluje na još jednoj lokaciji, i to u samom centru Brčkog u ulici Svetog Save bb.

ETNO RESTORAN MARCO POLO

INSTAGRAM

 

Pored toga, restoran Marco Polo posluje na još jednoj lokaciji, i to u samom centru Brčkog u ulici Svetog Save bb.

RESTORAN MARCO POLO BRČKO

INSTAGRAM