MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI I MLAĐI PIONIRI GOSTUJU U ZVORNIKU

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina nastavlja se ovog vikenda utakmicama trećeg kola.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice trećeg kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon polovičnog učinka u Bratuncu  u okviru prvog kola i pobjede mlađih pionira u drugom kolu protiv Fenix Basketa iz Bijeljine na domaćem terenu u Brčkom, pioniri i mlađi pioniri predvođeni trenerom Sanjinom Vidovićem gostuju u Zvorniku gdje će odigrati utakmice protiv svojih vršnjaka iz KK “Drina Princip”.

Prvi na teren od 9:30h izlaze mlađi pioniri, dok će pioniri svoju utakmicu odigrati od 11:00h u sportskoj dvorani u Zvorniku.

Pored ove dvije prvenstvene utakmice, istog dana u Zvorniku biće odigrana i prijateljska utakmica mini basket selekcija dva kluba sa početkom u 13:00 časova.

Našim Lavovima želimo puno sreće i uspjeha. SREĆNO LAVOVI!

Kompletan raspored prvog dijela Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS Bijeljina možete pogledati OVDE