MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI I PREDPIONIRI U NEDELJU NASTAVLJAJU PRVENSTVENU TRKU

Utakmicama šestog kola u vikendu pred nama biće nastavljeno Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice šestog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon polovičnog učinka u Milićima odnosno pobjede pionira i poraza predpionira, izabranici Sanjina Vidovića dočekuju odgovarajuće selekcije KK Radnik i OKK Koš iz Bijeljine.

Pobjeda u Milićima omogućila je našim pionirima ostanak u gornjem dijelu tabele i u nedelju će imati dobru priliku za nova dva boda na domaćem terenu protiv ekipe Radnika iz Bijeljine. Ekipa Radnika u dosadašnjem dijelu prvenstva nije osjetila slast pobjede, a u okviru petog kola poraženi su na domaćem parketu u Bijeljini protiv ekipe Rudar 2015 iz Ugljevika rezultatom 33:86.

Najmlađi Lavovi, predpionirska selekcija našeg kluba ugostiće vršnjake iz OKK Koš iz Bijeljine sa namjerom da upišu drugu pobjedu ove sezone.

Utakmice šestog kola na rasporedu su u nedelju, 12. decembra u dvorani Tehničke škole u Brčkom, i to po sljedećem rasporedu:

11:00 KK Lavovi – OKK Koš (predpioniri)

12:00 KK Lavovi – KK Radnik (pioniri)

Ulaz na utakmice je besplatan i pozivamo sve navijač i ljubitelje košarke da dođu i podrže naše Lavovi u namjeri da ostvare dobre rezultate.

SREĆNO LAVOVI!