MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI I PREDPIONIRI GOSTUJU U UGLJEVIKU

Utakmicama sedmog kola u vikendu pred nama biće nastavljeno Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice sedmog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon ubjedljivih pobjeda u šestom kolu pioniri i predpioniri u subotu gostuju u Ugljeviku gdje će odigrati utakmice sedmog kola protiv odgovarajućih selekcija OKK Rudar 2015.

Naši pioniri trenutno dijele drugu poziciju na tabeli sa skorom 4-1 i ukupno 9 osvojenih bodova sa identičnom koš razlikom kao i ekipa Zvornik Basketa, koja je u prethodnom kolu porazila Rudar iz Ugljevika rezultatom 67:52. Ugljevičani su trenutno na 4. poziciji sa skorom od 3 pobjede i 2 poraza.

Predpioniri nakon ubjedljive pobjede protiv ekipe OKK Koš (50:21) u odličnom raspoloženju dočekuju utakmicu sedmog kola u Ugljeviku protiv ekipe Rudara koja je u prethodnom kolu, takođe, poražena u Zvorniku rezultatom 59:42 i sa skorom 1-5 trenutno zauzimaju 9. poziciju na tabeli. Naši najmlađi Lavovi sa skorom 2-4 trenutno su šestoplasirana ekipa na prvenstvenoj tabeli.

Ono što je sigurno! Očekuju nas dvije izuzetno zanimljive utakmicu u Ugljeviku.

Utakmice sedmog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina između Rudara 2015 i Lavova igraju se u subotu u sportskoj dvorani u Ugljeviku i to po sledećem rasporedu:

11:00 PREDPIONIRI 

12:00 PIONIRI 

SREĆNO LAVOVI!