MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI I PREDPIONIRI GOSTUJU U ZVORNIKU

Utakmicama osmog kola u vikendu pred nama biće nastavljeno Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice osmog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon polovičnog učinka u sedmom kolu u Ugljeviku pioniri i predpioniri u subotu gostuju u Zvorniku, gdje će odigrati utakmice osmog kola protiv odgovarajućih selekcija KK Zvornik Basket.

Naši pioniri sa skorom 4-2 trenutno zauzimaju treću poziciju, dok su pioniri Zvornik Basketa četvrtoplasirana ekipa sa skorom 4-1.

TABELA PIONIRI

Nakon pobjede u Ugljeviku najmlađi pioniri došli su do četvrte pozicije sa skorom 3-4 dok su predpioniri Zvornik Basketa prvoplasirana ekipa sa skorom 6-0.

TABELA PREDPIONIRI

Utakmice osmog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina između Zvornik Basket i Lavova igraju se u subotu 25. decembra 2021. god. u sportskoj dvorani u Zvorniku i to po sledećem rasporedu:

9:00 PREDPIONIRI 

10:00 PIONIRI 

SREĆNO LAVOVI!