MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI DOČEKUJU DRINU PRINCIP, PREDPIONIRI IGRAJU DVIJE UTAKMICE U JEDNOM DANU

Utakmicama dvanaestog kola u vikendu pred nama nastavlja se Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice dvanaestog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon polovičnog učinka, odnosno pobjede predpionira i poraza pionira u okviru 10. kola protiv Bratunca, izabranici Sanjina Vidovića ove nedelje dočekuju odgovarajuće selekcije KK Drina Princip iz Zvornika.

U prvom dijelu prvenstva protiv istih protivnika u Zvorniku u okviru 3. kola u pioniri su upisalu pobjedu rezultatom 40:93, dok su predpioniri poraženi rezultatom 80:36.

Utakmice dvanaestog kola između Lavova i Drine Princip na rasporedu su u nedelju, 20. februara u dvorani Tehničke škole u Brčkom, i to po sljedećem rasporedu:

10:00h PREDPIONIRI 

11:00h PIONIRI 

Ulaz na utakmice je besplatan i pozivamo sve navijače i ljubitelje košarke da dođu i podrže naše Lavove u pokušaju da ostvare nove pobjede.

Pored ove utakmice u okviru redovnog 12. kola, predpioniri će istog dana od 16:00 časova u Bijeljini odigrati zaostalu utakmicu 11. kola protiv odgovarajuće selekcije KK “Fenix Basket”. Utakmica će biti odigrana u sportskoj sali MUP-a u Bijeljini.

U prvom dijelu prvenstva u okviru drugog kola najmlađi Lavovi su pobjedili vršnake iz Bijeljine rezultatom 26:12.

SREĆNO LAVOVI!