PREMIJER LIGA BIH 15. KOLO: LAVICE PROTIV MLADOG KRAJIŠNIKA

Nastavak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine našim Lavicama donosi utakmicu na gostujućem parketu u Banja Luci protiv ekipe Mladog Krajišnika. 

Prvenstvena pauza zbog reprezentativnih obaveza je završena! Vikend pred nama donosi nam nastavak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za košarkašice, i to utakmicama 15. kola.

Nakon odlične igre i ubjedjive pobjede protiv Čelika iz Zenice u okviru 14. kola, koja je ujedno bila i 5. pobjeda u posljednjih 6 prvenstvenih utakmica, naše Lavice i dalje zauzimaju četvrto mjesto na prvenstvenoj tabeli sa ukupno 21 osvojenim bodom i skorom 8-5.

Banjalučanke koje su trenutno pretposljednja ekipa Premijer lige sa skorom 3-8, u okviru 14. kola su doživjele poraz uslovno rečeno na gostujućem parketu protiv ekipe Orlova u Banja Luci rezultatom 91:68.

U prvom dijelu prvenstva u okviru četvrtog kola naše Lavice su ubjedljivo savladale Mladi Krajišnik u Brčkom rezultatom 78:46.

Utakmica 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkašice između Mladog Krajišnika i Lavova igra se u subotu, 19. februara sa početkom u 19:00 časova u sportskoj dvorani “Obilićevo” u Banja Luci.

SREĆNO LAVICE!