MLAĐE KATEGORIJE: NIKOLA BALORDA I SERGEJ KRAJINOVIĆ NA TURNIRU REGIONA KSRS

Nikola Balorda i Sergej Krajinović članovi naše muške pionirske selekcije pozvani su u selekciju Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina za nastup na Turniru regiona Košarkaškog saveza Republike Srske za košarkše rođene 2008. godine.

Nikola Balorda i Sergej Krajinović

U organizaciji Košarkaškog saveza Republike Srpske, juče i danas u Istočnom Sarajevu održava se Turnir regiona na kome učestvuju selekcije četiri Područna košarkaška saveza Republike Srpske (Bijeljina, Doboj, Banja Luka i Hercegovina-Romanija).

Za selekciju PKS Bijeljina, koju predvodi selektor Srđan Perendić nastupaju i članovi naše muške pionirske selekcije Nikola Balorda i Sergej Krajinović.

U prvom meču na turniru selekcija PKS Bijeljina savladala je selekciju PKS Doboj, dok je u drugom meču danas savladana i ekipa PKS Hercegovina-Romanija. Posljednji duel selekcija PKS Bijeljina igra danas od 17:30h, a protivnik je odgovarajuća selekcija PKS Banja Luka. Biće to ujedno i duel za prvo mjesto i titulu pobjednika prvog turnira ovog tipa koji organizuje Košarkaški savez Republike Srpske.

SREĆNO MOMCI!