PIONIRKE SUTRA NA TURNIRU PRIJATELJSTVA U MILIĆIMA

Ženska pionirska selekcije KK Lavovi sutra putuje u Milići gdje će učestvovati na Turniru prijateljstva u organizaciji istoimenog kluba.

Košarkaški klub “Milići” iz Milića u subotu, 10. septembra, organizuje Turnir prijateljstva u konkurenciji pionirki, a poziv za učešće dobile su i naše mlade Lavice.

Izabranice trenera Milana Šobota prvu utakmicu na turniru odigraće protiv vršnjakinja iz KK “Ljubovija” iz Ljubovije od 11:45h, a u drugom susretu od 13:45h protivnik će im biti domaća ekipa KK “Milići”.

Sve utakmice biće odigrane u sportskoj dvorani u Milićima, a organizatori su predvidjeli i takmičenju u šutiranju za tri poena.

Trener Milan Šobot na turniru u Milićima računaće na 12 košarkašica, i to: Katarina Pudić, Ana Bjeljac, Milica Gavrić, Lorena Rikić, Jelena Đurić, Isidora Vidović, Sofija Bjelić, Andrea Miranović, Teodora Tanić, Elena Perić, Aleksandra Svitlica i Đurđina Pejić.

Našim Lavicama i treneru Šobotu, kome će ovo ujedno biti i prve utakmice na klupi našeg kluba, želimo mnogo sreće i uspjeha, a domaćinima i organizatorima KK Milići upućujemo zahvalnost na pozivu.

SREĆNO LAVICE!

Sportska dvorana Milići