IVANA ROKVIĆ NOVA KOŠARKAŠICA LAVOVA

Ivana Rokvić nova je košarkašica Košarkaškog kluba Lavovi.

Ivana Rokvić

Novo pojačanje Košarkaškog kluba Lavovi za narednu sezonu je Ivana Rokvić, iskusna košarkašica koja igra na poziciji beka. Rođena je 8. februara 1989. godine u Brčkom.

U Lavove dolazi kao slobodan igrač, a u dosadašnjoj karijeri nastupala je za Brčanku, Mladost iz Prijedora i Borac iz Banja Luke.

Pored uspješne igračke karijere, Ivana je 2015. godine diplomirala na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banja Luci.

Ivana će već danas odigrati svoj prvi meč u dresu Lavova, i to u prijateljskoj utakmici protiv ekipe Brod na Savi iz Slavonskog Broda

“Presrećna sam što sam od danas i zvanično dio košarkaške porodice Lavova. Od danas zvanično, ali već određeno vrijeme sam uz ekipu. Zadovoljna sam uslovima za rad u Lavovima, ekipa je fantastična i sa velikim nestrpljenjem očekujem prve minute na parketu u dresu Lavova. Mislim da svojim iskustvom mogu da dam veliki doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva”, izjavila je Ivana Rokvić nakon današenjeg ozvaničenja saradnje.

Ivana Rokvić

“Očekujem da Ivana svojim iskustvom, znanjem i kvalitetom pomogne našoj mladoj ekipi u ostvarenju ciljeva u novoj sezoni. Ivana iza sebe ima veliki broj sezona u Premijer ligi i vjerujem da ćemo njenim dolaskom dobiti na kvalitetu, ali i sigurnosti ekipe”, istakao je predsjednik Lavova Boško Vukadinović ovom prilikom.

DOBRO DOŠLA IVANA!