NAREDNE SEDMICE NOVA DVA PRIPREMNA MEČA ZA LAVICE

Naredne sedmice, tačnije u ponedeljak i četvrtak, košarkašice Lavova odigraće nove dvije pripremne utakmice pred početak nove sezone i nastup u WABA ligi i Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

KK Lavovi Brčko

Nakon uspješnih provjera na domaćem terenu u Brčkom protiv ekipa Brod na Savi iz Slavonskog BrodaRMU Banovići iz Banovića naše Lavice naredne sedmice odigraće nova dva pripremna meča protiv istih ekipa, ovaj put na gostujućim terenima.

Najprije, u ponedeljak, 19. septembra od 19:45h, naše djevojke gostuju u Slavonskom Brodu, gdje će u SD Vijuš odigrati novi meč protiv Brođanki. Nakon toga, u četvrtak, 23. septembra od 16:00h u SD Banovići u Banovićima slijedi novi meč protiv Banovićanki.

“Zadovoljna sam prvim mečevima u dresu Lavova, ekipa me je sjajno prihvatila i sigurna sam da ćemo iz utakmice u utakmicu dodatno rasti kao ekipa. Lični učinak nije na prvom mjestu, želim da dam svoj doprinos da na terenu i van njega budemo tim i porodica. Naporna sezona je pred nama i bitno je da sve djevojke daju svoj maksimum na terenu kako bi ostvarile zacrtane ciljeve”, izjavila je Nataša Savić pred nove provjere.

SREĆNO LAVICE!