WABA LIGA 8. KOLO: LAVICE DOČEKUJU ORLOVE

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 7. decembra, utakmicu osmog kola WABA lige protv ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

KK Lavovi Brčko

Sjajno izdanje u Nikšiću u prethodnom kolu i prva pobjeda u WABA ligi ove sezone, kao i pobjeda protiv Čelika u Premijer ligi Bosne i Hercegovine razlozi su za dobru atmosferu i raspoloženje među našim Lavicama, koje već u srijedu, 7. decembra igraju meč 8. kola WABA lige protiv ekipe Orlova iz Banja Luke.

U dosadašnjem dijelu sezone naše Lavice su već dva puta odmjerile snage protiv Banjalučanki i upisale dva poraza. U okviru trećeg kola WABA lige košarkašice Orlova bile su uspješnije u Banja Luci rezulatom 73:56, dok je treće kolo Prvenstva Bosne i Hercegovine  donijelo novi duel Lavica protiv Orlica, ovoga puta u Brčkom uz pobjedu gošći rezultatom 54:58.

Aleksandar Bližnjaković

U izjavi pred predposljednji susret grupne faze WABA lige trener Bližnjaković je istakao: “Očekuje nas jedna izuzetno zahtjevna i teška utakmica protiv Orlova. Pokušali smo da u prethodnoj prvenstvenoj utakmici odmorimo neke od ključnih igrača jer smo ušli u period sezone kada je raspored utakmica izuzetno težak i naporan. Orlove izuzetno dobro poznajemo, uostalom, kao i oni nas jer ovo će biti već treći ovosezonski duel dvije ekipe. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igri i da upišemo nova dva boda”.

Prenos utakmice 8. kola WABA lige između Lavova i Orlova možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige

SREĆNO LAVICE!