KK LAVOVI DOBITNIK SREBRNE PLAKETE KSRS

Svečanom akademijom u banjalučkom hotelu “Bosna” Košarkaški savez Republike Srpske (KSRS) proslavio je jubilej 30 godina postojanja.

Dragan Ćazić, Boško Vukadinović i Aleksandar Đurđević

Na svečanoj akademiji zaslužnim za sve učinjeno tokom prethodnih 30 godina rada Košarkaškog saveza Republike Srpske uručene su zahvalnice, povelje i plakete, a promovisana je i monografija povodom jubileja, autora Željka Tice.

Među nagrađenima našao se i Košarkaški klub “Lavovi” iz Brčkog, koji je za uspješan dugogodišnji rad, značajne sportske rezultate i doprinos u razvoju i afirmaciji košarkaškog sporta Republike Srpske u zemlji i inostranstvu nagrađen Srebrnom plaketom Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Srebrna plaketa KSRS

Predsjednik KSRS Aleksandar Đurđević i generalni sekretar KSRS Dragan Ćazić, nagradu su uručili predsjedniku KK Lavovi Brčko Bošku Vukadinoviću, koji je ovom prilikom u ime svih članova, prijatelja, sponzora i navijača KK Lavovi istakao veliku zahvalnost za ovo izuzetno vrijedno priznanje koje predstavlja i podstrek da i u narednim godinama KK Lavovi bude još bolji i uspješniji na sportskom i poslovnom planu.