LAVICE DOPUTOVALE U TREBINJE

Košarkašice KK Lavovi doputovale su u subotu u večernjim satima u Trebinje gdje ih u nedelju (Miloš Mrdić 16:30) očekuje utakmica 12. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv domaće ekipe Leotar 03.

Dolazak Lavica u Trebinje

Nakon devetočasovnog puta po snijegom okovanim putevima Bosne i Hercegovine, Lavice su sigurno i uspješno doputovale u Trebinje, gdje ih sutra sa početkom u 16:30h u dvorani “Miloš Mrdić” očekuje utakmica 12. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv domaće ekipe Leotar 03.

Sportska dvorana “Miloš Mrdić” Trebinje

O samoj utakmici protiv Leotara po dolasku u Trebinje trener Bližnjaković je rekao: “Naporan put je iza nas, a očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv uvijek nezgodne i kvalitetne ekipe Leotara. Svaki dosadašnji duel protiv njih bio je kvalitetan i rezultatski neizvjestan, a isto to očekujem i od sutrašnje utakmice. Doputavali smo u kompletnom sastavu i očekujem da ekipa pruži svoj maksimum, kao i na posljednoj utakmici u okviru WABA lige”.

Najavu i zanimljiv istorijat mečeva Lavova i Leotara možete pročitati OVDE

Prenos utakmice 12. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine između Leotara i Lavova možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu KSBiH

Odmah po završetku meča u Trebinju, ekipa se vraća za Brčko, i počinje pripreme za utakmicu 3. kola WABA Superlige protiv ekipe Duge. Ova utakmica na rasporedu je u srijedu, 25. januara u dvorani Šabačke gimnazije sa početkom u 20:30h.

SREĆNO LAVICE!