WABA SUPERLIGA 4. KOLO: LAVICE DOČEKUJU EKIPU ZAGREBA

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u ponedeljak, 30. januara, utakmicu četvrtog kola WABA Superlige protiv predstavnika Hrvatske u ovom takmičenju ekipe ŽKK Zagreb iz Zagreba.

KK Lavovi Brčko

Odlinčno izdanje u 13. kolu Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv Jedinstva iz Tuzle i ubjedljiva pobjeda rezultatom 98:40 već je arhivirana. Već sutra, naše Lavice očekuje novi izazov, i to u okviru četvrtog kola WABA Superlige i utakmica u dvorani Tehničke škole u Brčkom protiv predstavnika Hrvatske, ekipe Zagreba.

U dosadašnjem dijelu WABA Superlige naše Lavice su upisale tri poraza (Budućnost, Montana i Duga) dok su gošće iz Hrvatske u prva tri kola upisale dva poraza (Cinkarna Celje i Vojvodina) i ostvarile pobjedu protiv banjalučkih Orlova.

Milica Đokić, kapiten KK Lavovi Brčko

Kapiten naših Lavica Milica Đokić pred susret protiv Zagreba istakla je:

“Ekipa Zagreba je jedna sjajna ekipa koja ove sezone ostvaruje odličen rezultate pogotovo u domaćem prvenstvu. Nalaze se u samom vrhu hrvatske košarke i ove sezone i očekuje nas jedan vrlo težak ispit sutra u dvorani Tehničke škole. Daćemo sve od sebe da pokušamo doći do pozitivnog rezultata. Pozivam publiku da dođe što većem broju jer njihova podrška nam mnogo znači i mnogo lakše je igrati pred punim tribinama, a mi ćemo im se odužiti prije svega borbenošću i dobrom igrom i nadam se pobjedom na kraju meča”.

Utakmica 4. kola WABA Superlige između Lavova i Zagreba na rasporedu je u ponedeljak, 30. januara u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 18:00 časova. Prenos ovog meča možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige

SREĆNO LAVICE!