WABA LIGA: LAVICE DOČEKUJU CINKARNU CELJE

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 25. oktobra, utakmicu četvrtog kola WABA lige protiv ekipe ŽKK Cinkarna Celje iz Slovenije.

KK Lavovi Brčko

Nakon odličnog izdanja u Banovićima i pobjede u okviru trećeg kola šampionata Bosne i Hercegovine, naše Lavice već sutra očekuje novi težak ispit. U dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 19:00 časova snage će odmjeriti protiv aktuelnog šampiona Slovenije i WABA lige, ekipe Cinkarna Celje.

Biće ovo ukupno treći međusobni duel dvije ekipe, a dva dosadašnja meča odigrna su tokom prošle sezone, i oba su dobile gošće iz Slovenije, koje su i u ovom meču apsolutni favoriti.

Valentina Došić

“Očekuje nas izuzetno zahtjevan meč protiv odličnog protivnika. Odigrali smo jednu dobru utakmicu u Banovićima u domaćem šampionatu, jednako tako i protiv Partizana u okviru WABA lige. Nadam se da ćemo sutra prikazati igru koja će nam omogućiti da pokušamo doći do prvorazrednog iznenađenja. Pozivam publiku da i ovaj put bude naš šesti igrač. Vidjelo se u utakmici protiv Partizana koliko nam znači njihova podrška”, istakla je Valentina Došić u najavi utakmice protiv Cinkarne Celje.

Sudije trećeg međusobnog duela između Lavova i Cinkarne Celje biće: Nikola Miloradović, Stevan Gudžulić i Nemanja Krivokuća, svi iz Beograda. Delegat meča biće Miodrag Ivanović.

Informacije o prodaji ulaznica za ovaj meč možete pronaći OVDE