WABA LIGA: DUEL PROTIV PARTIZANA U BEOGRADU

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 6. decembra, utakmicu osmog kola WABA lige protiv ekipe Partizan Beograd.

Detalj sa utakmice Lavovi Brčko – Partizan Beograd

Nakon poraza na domaćem parketu u okviru sedmog kola protiv ekipe Orlova, naše Lavice već sutra očekuje novo gostovanje. Ovoga puta ekipa putuje u Srbiju, tačnije u Beograd gdje ih očekuje duel protiv domaće ekipe Partizan.

U dosadašnjem dijelu takmičenja naše košarkašice imaju učinak od dvije pobjede i pet poraza i sa ukupno devet osvojenih bodova zauzimaju šesto mjesto grupe A. Sa druge strane, beogradski Partizan ima polovičan učinak od četiri pobjede i isto toliko poraza, i sa ukupno 12 bodova drže treću poziciju na tabeli.

Biće ovo drugi ovosezonski duel dvije ekipe, a u prvom meču u okviru trećeg kola WABA lige košarkašice Partizana upisale su pobjedu u Brčkom rezultatom 63:73.

“Očekuje nas jedna teška utakmica na gostovanju u Beogradu, dodatni problem predstavlja nam skraćena rotacija zbog povreda nekoliko igračica. Očekujem da djevojke koje budu na raspolaganju za sutrašnju utakmicu daju svoj maksimum na terenu i da pokušamo iznenaditi favorizovanog domaćina”, istakao je trener Aleksandar Bližnjaković pred gostovanje u Beogradu.

Aleksandar Bližnjaković

Utakmica osmog kola WABA lige između Partizana i Lavova igra se u srijedu 6. decembra u dvorani “Ranko Žeravica” u Beogradu sa početkom u 18:30 časova. Prenos utakmice iz Beograda možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige.

SREĆNO LAVICE!