FINALE KUPA REPUBLIKE SRPSKE

Košarkašice KK Lavovi Brčko odigraće u srijedu, 7. februara 2024. godine, finalnu utakmicu Kupa Republike Srpske za košarkašice protiv ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

U srijedu, 7. februara, u banjalučkoj sportskoj dvorani “Obilićevo” sa početkom u 19 časova naše Lavice očekuje finalna utakmica Kupa Republike Srpske za sezonu 2023-2024. Protivnik je ekipa KK Orlovi iz Banja Luke.

Do borbe za prvi ovosezonski trofej naše Lavice su došle savladavši u četvrtfinalu Budućnosti iz Bijeljine na gostujućem parketu rezultatom 50:90, dok su u polufinalu, takođe, na gostujućem parketu savladale trebinjski Leotar 03 rezultatom 59:68. Sa druge strane, košarkašice Orlova su do finalnog meča bile uspješnije od dvije banjalučke ekipe. U četvrtinalu su savladale ekipu Feniksa, dok je u polufinalu poražena ekipa Mladog Krajišnika.

Plasmanom u završnicu Kupa Republike Srpkse, KK Lavovi Brčko i KK Orlovi Banja Luka osigurali su i plasman na Finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine za košarkašice, a koji će biti odigran od 8-9. marta ove godine.

Sudijsku trojku iz Banja Luke na ovom meču činiće: Mia Dojčinović, Violeta Simić i Milijana Đukić. Delegat meča biće Jadranka Trkulja, takođe, iz Banja Luke.

SREĆNO LAVICE!

KK Lavovi Brčko