VALENTINA DOŠIĆ NAJAVLJUJE UTAKMICU PROTIV KOZARE

Prvenstvo Bosne i Hercegovine za košarkašice ulazi u završnu fazu. Do kraja regularnog dijela takmičenja ostala su još dva kola. Naše košarkašice ostvarile su cilj u dosadašnjem dijelu takmičenja u domaćem šampionatu, i već sada osigurale direktan plasman u polufinale play-offa za prvaka Bosne i Hercegovine, gdje će imati prednost domaćeg terena u susretima protiv boljeg iz četvrtfinalnog duela u kome će se sastati trećeplasirana i šestoplasirana ekipa nakon završetka ligaškog dijela takmičenja.

Valentina Došić

Posljednjeg dana ovog mjeseca, izabranice trenera Bližnjakovića očekuje utakmica 21. kola šampionata Bosne i Hercegovine. Gostovanje u Gradišci donosi nam duel protiv ekipe ŽKK Kozara, a najavu ovog meča dala nam je naša Valentina Došić: “Očekuje nas utakmica 21. kola prvenstva Bosne i Hercegovne protiv ekipe Kozare iz Gradiške. Mi smo do ostvarili zacrtane ciljeve u domaćem šampionatu, međutim očekuje nas ekipa koja je izuzetno motivisana i koja se u bori za opstanak. Međutim, mi trebamo opravdati ulogu favorita i da se vratimo kući sa nova dva boda”.

Duel u Gradišci na rasporedu je u nedelju, 31. marta, u Areni Gradiška sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Najavu meča i kratak istorijat duela dva kluba možete pročitati OVDE