KADETKINJE: RASPORED I SATNICA UTAKMICA FINALNOG TURNIRA U BRČKOM

Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske za kadetkinje biće održan u petak, 19. aprila ove godine u Brčkom.

Kadetkinje KK Lavovi Brčko

Nakon što nam je Košarkaški savez Republike Srpske ukazao povjerenje dodjelom organizacije Finalnog turnira šampionata Republike Srpske za kadetkinje, danas je utvrđena i satnica odigravanja svih utakmica u borbi za titulu kadetskog šampiona Republike Srpske za sezonu 2023-2024.

Pored naših Lavica pravo nastupa na ovom turniru ostvarile su i ekipe ŽKK “Mladi Krajišnik” Banja Luka, ŽKK “Orlovi” Banja Luka, te ŽKK “Leotar 03” iz Trebinja.

Finalni turnir šampionata Republike Srpske igra se po kup sistemu, sa dvije polufinalne utakmice, utakmicom za treće mjesto i finalnom utakmicom.

U prvom polufinalu sastaju se Orlovi i Leotar, dok će u drugom polufinalnom paru naše Lavice snage odmjeriti protiv ekipe Mladog Krajišnika.

Poražene ekipe iz dva polufinalna duela igraju utakmicu za treće mjesto, dok će pobjedničke ekipe nastupiti u velikom finalu i borbi za titulu kadetskog prvaka Republike Srpske za sezonu 2023-2024.

Tri prvoplasirane ekipe sa Finalnog turnira u Brčkom ostvariće pravo nastupa na polufinalnom turniru šampionata Bosne i Hercegovine.

RASPORED I SATNICA FINALNOG TURNIRA ZA KADETKINJE U BRČKOM

Petak, 19. april 2024.

11:30 Orlovi – Leotar

13:30 Lavovi – Mladi Krajišnik

18:00 Utakmica za treće mjesto

20:00 FINALE

IDEMO LAVICE!

Sportska dvorana Tehničke škole Brčko