BORBA ZA KADETSKOG ŠAMPIONA REPUBLIKE SRPSKE BIĆE ODRŽANA U BRČKOM

Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske za kadetkinje biće održan u Brčkom u tehničkoj organizaciji Košarkaškog kluba Lavovi Brčko.

Kadetkinje KK Lavovi Brčko

Nakon završene konkursne procedure Košarkaški savez Republike Srpske ukazao je povjerenje Košarkaškom klubu Lavovi Brčko za organizaciju Finalnog turnira šampionata Republike Srpske za kadetkinje (2007-2008) koji će biti održan 19. aprila ove godine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom.

Pored naših Lavica pravo nastupa na ovom turniru ostvarile su i ekipe ŽKK “Mladi Krajišnik” Banja Luka, ŽKK “Leotar 03” Trebinje i ŽKK “Orlovi” Banja Luka. Turnir će biti odigran po kup sistemu, sa dvije polufinalne utakmice, utakmicom za treće mjesto i finalnim mečom.

U polufinalnim susretima sastaju se:

ŽKK Orlovi – ŽKK Leotar

KK Lavovi Brčko – ŽKK Mladi Krajišnik

Pobjednici polufinalnih duela igraju finalni meč za titulu prvaka Republike Srpske, dok će poražene ekipe igrati utakmicu za treće mjesto.

Nakon odličnih izdanja ove sezone, a naročito na polufinalnom turniru u Trebinju izabranice trenera Sanjina Vidovića imaće priliku da se pred domaćom publikom bore za novu titulu i plasman na završnicu kadetskog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Uskoro Vam donosimo i satnicu svih utakmica Finalnog turnira šampionata Republike Srpske za kadetkinje.

SREĆNO LAVICE!