SUBOTIĆ, JOVANOVIĆ I CETIĆ PONOVO U LAVOVIMA

Sergej Subotić, Dušan Jovanović i Nikolaj Cetić od danas su i zvanično ponovo članovi Košarkaškog kluba Lavovi Brčko.

Sergej Subotić, Dušan Jovanović i Nikolaj Cetić

Sergej Subotić, Dušan Jovanović i Nikolaj Cetić, mladi brčanski košarkaši koji su prve košarkaške korake napravili upravo u našem klubu, nakon današnjeg ozvaničenja saradnje, ponovo će nastupati za KK Lavovi, odnosno za klub u kome su i ponikli.

Sergej Subotić 2006, Nikolaj Cetić 2005 i Dušan Jovanović 2005, biće dio muške seniorske selekcije našeg kluba predvođene trenerom Milošem Ivanovićem, koja će u sezoni 2024-2025. imati svoju premijeru u zvaničnim takmičenjima, kroz nastup u Drugoj muškoj ligi Republike Srpske.

Nakon nastupa za pionirsku i kadetsku selekciju našeg kluba u prethodnim sezonama, vrijeme je da Nikolaj i Dušan boje našeg kluba brane i u seniorskoj konkurenciji, dok će Subotić pored nastupa za prvi tim, naredne sezone biti važan dio i juniorske selekcije našeg kluba u pohodu na najviši plasman u šampionatu Republike Srpske.

Sergeju, Nikolaju i Dušanu želimo srećan i uspješan povratak u svoj KK Lavovi Brčko!

Košarkaški klub Lavovi Brčko će u narednom periodu predstaviti još nekoliko mladih igrača koji će biti dio naše seniorske, ali isto tako i kadetske i juniorske selekcije u predstojećoj sezoni prepunoj izazova.

Dušan Jovanović, Sergej Subotić i Nikolaj Cetić u sastavu pionirske selekcije KK Lavovi Brčko u sezoni 2019-2020.