ČEKAJUĆI GODOA

Komesar takmičenja Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine dostavio je svim klubovima koji su ostvarili pravo nastupa na polufinalnim turnirima šampionata Bosne i Hercegovine konkursnu dokumentaciju za domaćinstvo tri polufinalna turnira u konkurenciji kadetkinja.

Naše kadetkinje kao vicešampionke Republike Srpske za sezonu 2023-2024. ostvarile su pravo nastupa i po sistemu takmičenja na polufinalnom turniru A očekuju ih utakmice protiv ekipe ŽKK “RMU Banovići” i ŽKK “Rama”

Iz dopisa koji smo primili od Komesara takmičenja Jadrana Lasetovića jasno se vidi da se polufinalni turnir igra od 7. do 9. juna ove godine, rok za podnošenje prijava za organizaciju polufinalnih turnira bio je utorak 4. jun 2024. god. do 12:00 časova.

I ništa tu ne bi bilo čudno da je od tog roka prošlo skoro 48 sati, a da je do početka prve utakmice ostalo manje od  toga, a niko od učesnika nije informisan kome je povjerena organizacija polufinalnog turnira za kadetkinje.

Pitamo se da li i dalje čekamo junaka iz drame Semjuela Beketa ili je u pitanju neko drugi?! O kome god da se radi, junak mora znati da klub domaćin mora na vrijeme preduzeti korake za adekvatnu organizaciju polufinalnog turnira, dok gostujuće ekipe na vrijeme moraju organizovati svoja putovanja kako bi učestvovala na istom.

Da li je to moguće za manje od 24 sata? Odgovor čekamo od junaka ove drame!

Na kraju, važno je istaći činjenicu da je KK Lavovi Brčko ovim povodom uputio dva dopisa Komesaru takmičenja i Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovina, ali odgovor nismo dobilo niti na jedan od tih dopisa.