ELEKTROPRIVREDA REPUBLIKE SRPSKE I U NAREDNOJ SEZONI UZ KK LAVOVI BRČKO

Košarkaški klub Lavovi Brčko sa velikim ponosom i zahvalnošću ističe činjenicu da je Elektroprivreda Republike Srpske prepoznala rad i rezultate Košarkaškog kluba Lavovi u prethodnom periodu, i kao društveno odgovrna kompanija odlučila značajnim finansijskim sredstvima pomoći u radu našeg kluba i u narednoj takmičarskoj sezoni 2024-2025. 

Nakon više nego uspješne saradnje u upravo završenoj sezoni 2023-2024. potpisivanjem ugovora o sponzorstvu između Elektroprivrede Republike Srpske i Košarkaškog kluba Lavovi Brčko saradnja će biti nastavljena i u predstojećoj sezoni.

Elektroprivreda Republike Srpske je kompanija koja svojim ulaganjem u Košarkaški klub Lavovi Brčko pokazuje prije svega svoju društvenu odgovornost. Pored toga, pomoć koju Elektropriveda Republike Srpske na čelu sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem pruža našem klubu od ogromnog je značaja na putu ostvarenja zacrtanih ciljeva KK Lavovi Brčko. Rezultati našeg kluba u prethodnoj sezoni sasvim sigurno opravdavaju povjerenje koje je Elektroprivreda Republike Srpske ukazala KK Lavovi Brčko.

Košarkaški klub Lavovi Brčko u svom sastavu će tokom sezone 2024-2025. imati deset takmičarskih selekcija, od kojih pet ženskih i pet muških. Ženska seniorska selekcija nastupa u Prvenstvu Bosne i Hercegovine, dok će muška seniorska selekcija nastupiti u Drugoj muškoj ligi Republike Srpske. Pored toga, u sistemu takmičenja Košarkaškog saveza Republike Srpske i Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine KK Lavovi nastupiće sa osam omladinskih selekicja, od čega su četiri ženske (juniorke, kadetkinje, pionirke i mlađe pionirke) i četiri muške (juniori, kadeti, pioniri i mlađi pioniri).

“Želim da se zahvalim Elektroprivredi Republike Srpske i gospodinu Luki Petroviću na pomoći koju je Elektroprivreda Republike Srpske pružila našem klubu u prethodnoj sezoni. Takođe, želim da iskažem zahvalnost u svoje lično ime i u ime svih članova KK Lavovi Brčko za pomoć koja će biti dostupna KK Lavovi Brčko u sezoni 2024-2025. Naša obaveza je da i u narednoj sezoni budemo na jednako visokom nivou kao i prethodne sezone, te da u kontinuitetu postižemo vrhunske sportske i poslovne rezultate koji će služiti na ponos svih kompanija koje pomažu rad KK Lavovi Brčko, a Elektroprivreda Republike Srpske je svakako na prvom mjestu društveno odgovornih kompanija koje pomažu u radu svih ženskih i muških selekcija Košarkaškog kluba Lavovi Brčko”, istakao je predsjednik KK Lavovi Brčko Boško Vukadinović.

Luka Petrović, generalni diretkor Elektroprivrede Republike Srpske Luka i Boško Vukadinović, predsjednik Košarkaškog kluba Lavovi Brčko.