1. ŽLRS – LAVICE GOSTUJU U BIJELJINI

Pretposljednje kolo regularnog dijela Prve ženske lige Republike Srpske za naše Lavice donosi gostovanje u Bijeljini kod ekipe Budućnost BN.

Nakon dominantne igre i ubjedljive pobjede u prošlom kolu protiv ekipe Ušća iz Banja Luke, 9. kolo našim Lavicama donosi još jednu derbi utakmicu protiv direktnog konkurenta za najviši plasman. Ovoga puta gostovanje u Bijeljini protiv drugoplasirane ekipe Budućnost BN.

Pet vezanih prvenstvenih pobjeda i odlična igra u posljednoj utakmici, dovoljni su razlozi za dobru atmosferu i raspoloženje među našim Lavicama pred gostovanje u Bijeljini protiv ekipe koja je našim curama nanijela jedini poraz ove sezone u Brčkom.

U okviru 4. kola u prvom dijelu sezone gošće iz Bijeljine su slavile pobjedu u dvorani Tehničke škole u Brčkom rezultatom 38:51.

Utakmica 9. kola između Budućnosti i Lavova na programu je u petak, 19. februara 2021. godine sa početkom u 16:30h u sportskoj dvorani OŠ Vuk Karadžić u Bijeljini. Utakmicu će suditi sudijska trojka: Borovina Miodrag, Majstorović Goran, Marjanović Svetolik.

SREĆNO LAVICE!