MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI I PREDPIONIRI DOČEKUJU VRŠNJAKE IZ VLASENICE

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina nastavlja se ovog vikenda utakmicama četvrtog kola.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice četvrtog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon polovičnog učinka u proteklom kolu u Zvorniku u duelima protiv vršnjaka iz OKK Drina Princip, odnosno pobjede pionira i poraza predpionira, naši Lavovi dočekuju vršnjake iz KK “10. avgust” iz Vlasenice.

Duel pionirskih selekcija biće utakmica dvije neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva i očekuje se jedna izuzetno kvalitetna i neizvjesna utakmica. Naši Lavovi su u proteklom kolu savladali Drinu Princip na gostujućem terenu rezultatom 40:93, dok su košarkaši iz Vlasenice na domaćem parketu savladali ekipu Rudar 2015 iz Ugljevika rezultatom 65:37.

Predpionirska selekcija Lavova do sada ima učinak od 1 pobjede i 2 poraza, dok gosti iz Vlasenice iz tri ovosezonska duela imaju isto toliko pobjeda.

Prvi na teren od 14:00h izlaze pioniri, dok će predpioniri svoju utakmicu odigrati od 15:00h u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom.

Pored ove dvije prvenstvene utakmice, istog dana biće odigrana i prijateljska utakmica mini basket selekcija dva kluba sa početkom u 11:30h.

Našim Lavovima želimo puno sreće i uspjeha. SREĆNO LAVOVI!

Kompletan raspored prvog dijela Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS Bijeljina možete pogledati OVDE