PREMIJER LIGA BIH: LAVICE DOČEKUJU ORLOVE U TREĆEM KOLU

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u nedelju, 13. novembra, utakmicu trećeg kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

KK Lavovi Brčko

Nakon dvije sigurne i ubjedljive pobjede na startu nove sezone u Prvenstvu Bosne i Hercegovine protiv Leotara iz Trebinja na domaćem parketu u Brčkom, i Jedinstva iz Tuzle na gostujućem terenu, vikend pred nama donosi nam utakmicu trećeg kola, u okviru kojeg naše Lavice dočekuju aktuelnog vicešampiona Bosne i Hercegovine, ekipu Orlova iz Banja Luke.

U dosadašnjem dijelu sezone Lavice su već odigrale jedan duel protiv sutrašnjeg protivnika, i to u okviru 3. kola WABA lige na gostujućem terenu u Banja Luci i doživjele poraz rezultatom 73:56.

Utakmica 3. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine između Lavova i Orlova biće odigrana u nedelju, 13. novembra, u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 18:00 časova.

Sudije ovog meča biće: Seid Nožinović, Nermin Kasumović i Faruk Ališehović (svi iz Tuzle). Delegat meča Stevo Todorović (Bijeljina).

Kao predigra ovog meča koji nosi i epitet jednog od derbija kola, biće odigrane utakmice 5. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije u kome naši mlađi pioniri, pioniri i kadeti dočekuju odgovarajuće selekcije KK “Drina Princip” iz Zvornika. Nedeljni program u dvorani Tehničke škole u Brčkom počinje u 10:00 časova.

SREĆNO LAVICE!