WABA LIGA: LAVICE DOČEKUJU VOJVODINU U OKVIRU 6. KOLA

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u četvrtak, 17. novembra, utakmicu šestog kola WABA lige protv ekipe ŽKK “Vojvodina 021” iz Novog Sada.

KK Lavovi Brčko

Nakon četiri utakmice u dosadašnjem dijelu nadmetanja u WABA ligi i isto toliko poraza, Lavice u četvrtak sa početkom u 19:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom, dočekuju protivnika od koga su na premijeri u ovom takmičenju, u okviru prvog kola doživjele jedan zaista težak poraz u Novom Sadu.

U međuvremenu, Lavice su ostvarile dvije pobjede na startu Prvenstva Bosne i Hercegovine, upisana su i dva poraza uz dosta dobru igru protiv Orlova u prvenstvu i Cinkarne Celje u WABA ligi, i za očekivati je da naše Lavice u četvrtak pruže dosta kvalitetniju igru od one u Novom Sadu, a uz podršku sa tribina da pokušaju doći i do iznenađenja protiv favorizovanog protivnika.

Aleksandar Bližnjaković, trener KK Lavovi Brčko

“Očekuje nas još jedna jako teška utakmica, nakon izuzetno teške i iscprljujuće borbe u prvenstvenoj utakmici protiv Orlova. Ekipu Vojvodine smo imali priliku da upoznamo u međusobnom duelu u prvom kolu. Radi se o jednoj zaista kvalitetnoj ekipi sa odličnim pojedinacima na svim pozicijama. Što se tiče nas, ekipa je u blagom usponu forme, takođe samopouzdanje je na dosta većem nivou nego na početku sezone i očekujem da pružimo jednu kvalitetnu partiju protiv Vojvodine, da djevojke na terenu pruže ono što se od njih očekuje i da pokušamo ostvariti pobjedu na domaćem terenu”, istakao je trener KK Lavovi Aleksandar Bližnjaković u najavi meča protiv Vojvodine.

Prenos utakmice 6. kola WABA lige između Lavova i Vojvodine možete pratiti na OVOM LINKU

SREĆNO LAVICE!