PRVENSTVO BIH 14. KOLO: LAVICE DOČEKUJU BANOVIĆE

Košarkašice KK Lavovi Brčko odigraće u srijedu, 24. januara, utakmicu 14. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe ŽKK “RMU Banovići” iz Banovića.

Nakon pobjede protiv Jumpera iz Zenice proteklog vikenda u okviru 12. kola domaćeg šampionata, naše Lavice već sutra očekuje nova utakmica u Prvenstvu Bosne i Hercegovine. Protivnik u utakmici 14. kola koja je trebala biti odigrana 3. februara ove godine, biće ekipe ŽKK “RMU Banovići” iz Banovića.

U dosadašnjem odmjeravanja snaga odigrano je ukupno sedam duela, u kojima je naša ekipa ostvarila dvije pobjede, dok su Banovićanke upisale pet trijumfa. Posljednji duel odigran je u oktobru prošle godine u Banovićima, u okviru trećeg kola domaćeg šampionata uz slavlje naše ekipe rezultatom 61:76. Izvještaj sa te utakmice možete pročitati OVDE

Košarkašice Lavova u tekućoj sezoni imaju učinak 11-1 i sa ukupno 23 boda čvrsto drže drugu poziciju na tabeli, dok su gošće iz Banovića trenutno na šestoj poziciji sa učinkom 6-6 i ukupno 18 osvojenih bodova.

Utakmica 14. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine i ukupno osmi duel Lavova i Banovića na programu je u srijedu, 24. januara u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 20 časova.

Sudijsku trojku na ovom meču činiće: Goran  Stojančević iz Bijeljine, te Dejan Brestovac i Damir Ombašić iz Doboja. Delgat meča biće Miodrag Ivanović iz Bijeljine.

Na poluvremenu utakmice protiv Banovića biće izvučen srećni dobitnici putovanja na karneval u Veneciju, koje KK Lavovi Brčko poklanja u saradnji sa našim prijateljima iz turističke agencije Dinamik turs Brčko, povodom desetogodišnjice postojanja i uspješnog rada našeg kluba. Još uvijek možete konkurisati za ovo magično putovanje, a pravila potražite na našoj FACEBOOK stranici