PLAY OFF FINALE: DRUGA UTAKMICA U BRČKOM

Košarkašice KK Lavovi Brčko odigraće u srijedu, 8. maja, sa početkom u 20:00 časova u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom drugu utakmicu finalne serije play-offa prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe ŽKK “Orlovi” iz Banja Luke.

KK Lavovi Brčko

Nakon loše igre i poraza u prvom meču koji je prije dva dana odigran u Banja Luci, priliku za popravni i poravnanje rezultata u finalnoj seriji naše košarkašice imaću u srijedu, 8 maja ove godine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom, kada je na rasporedu druga utakmica finalne serije šampionata Bosne i Hercegovine za košarkašice.

Šampion Bosne i Hercrgovine za sezonu 2023-2024. biće ekipa koja prva stigne do tri pobjede u finalnoj seriji. Kompletan raspored svih utakmica finalne serije možete pročitati OVDE

Druga utakmica finala play-offa prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkašice između Lavova i Orlova na rasporedu je u srijedu, 8. maja 2024. u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 20:00 časova.

Sudijsku trojku na ovom meču činiće Seid Nožinović, Faruk Ališehović i Nermin Kasumović svi iz Tuzle, dok je za delegata meča imenova Nedim Ćudić, takođe, iz Tuzle.

Ulaz za publiku biće dozvoljen od 19:00 časova, a ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na dan meča na ulazu u dvoranu Tehničke škole.

SREĆNO LAVICE!