PLAY OFF FINALE: TREĆA UTAKMICA DANAS U BANJA LUCI

Košarkašice KK Lavovi Brčko odigraće danas (subota, 11. maj) sa početkom u 19:30 časova u sportskoj dvorani Obilićevo u Banja Luci treću utakmicu finalne serije play-offa prvenstva Bosne i Hercegovine protiv domaće ekipe ŽKK Orlovi.

KK Lavovi Brčko

Poraz u drugoj utakmici finalne serije koja je prije tri dana odigrana u Brčkom, donio je našoj ekipi zaostatak od dva koraka u borbi za šampionsku titulu u prvenstvu Bosne i Hercegovine za sezonu 2023-2024. Međutim, i pored poraza u prva dva meča, Lavice danas u Banja Luci izlaze na teren sa namjerom da ostanu u borbi za šampionsko odličje i da finalnu seriju vrate u Brčko.

Sa druge strane, dobro poznati rival, ali isto tako i prilika koja se ne pruža svaki dan. Borba za šampionsku titulu nastavlja se danas u Banja Luci, sa željom i namjerom da novi duel Lavica i košarkašica Orlova gledamo za četiri dana u Brčkom.

Treća utakmica finala play-offa prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkašice između Orlova i Lavova na rasporedu je danas u banjalučkoj sportskoj dvorani “Obilićevo” sa početkom u 19:30 časova.

Sudijsku trojku na ovom meču činiće Dženan Hasić i Amer Bambur iz Zenice, te Mia Dojčinović iz Banja Luke. Za delegata meča imenovan je Zoran Mejić, takođe, iz Banja Luke.

Prenos meča iz Banja Luke možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine

SREĆNO LAVICE!