PREMIJER LIGA BIH: LAVICE DOČEKUJU MLADI KRAJIŠNIK

Nastavak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za žene donosi nam utakmicu protiv ekipe Mladi Krajišnik iz Banja Luke.

Nakon tronedeljne pauze uslovljene reprezentativnim obaveza, košarkašice Lavova u subotu, 20. novembra nastavljaju takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine utakmicom 4. kola na domaćem parketu u Brčkom.

Protivnik je ekipa Mladog Krajišnika iz Banja Luke koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ima identičan skor kao i naše Lavice od jedne pobjede i dva poraza. “Malene”  su u prvom kolu na domaćem terenu savladale Igman rezultatom 84:48, da bi nakon toga uslijedila dva poraza, i to: protiv Leotara u Trebinju 45:52 i protiv Orlova na domaćem parketu u Banja Luci rezutatom 48:80. 

Podsjećamo da su naše Lavice na početku takmičenja savladale Feniks iz Banja Luke da bi nakon toga doživjele poraze u Zenici protiv ekipe Čelika i u Banovićima protiv ekipe RMU Banovići

Utakmica 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u subotu, 20. novembra 2021. u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 20:00 časova.

Sudije ove utakmice biće Miljan Šobot, Milan Adamović i Branislav Vranković, svi iz Banja Luke, delegat meča Miodrag Ivanović iz Bijeljine.

SREĆNO LAVICE!