PREMIJER LIGA BIH 19. KOLO: LAVICE GOSTUJU U TREBINJU

Vikend pred nama, kada je u pitanju Premijer liga Bosne i Hercegovine donosi nam gostovanje naših Lavica u Trebinju i utakmicu protiv domaće ekipe Leotar 03. 

Nakon pobjede protiv Igmana u prošlom kolu na domaćem parketu u Brčkom, u subotu slijedi novo gostovanje naših Lavica. U okviru 19. kola naše djevojke će odigrati utakmicu protiv ekipe Leotara u Trebinju.

Biće ovo treći po redu ovosezonski duel dvije ekipe i u oba dosadašnja duela naše Lavice su izašle kao pobjednice. U prvom ovosezonskom duelu u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji je krajem decembra prošle godine odigran u Brčkom Lavice su slavile u jednoj teškoj i rezultatski neizvjesnoj utakmici trojkom Ines Babić u posljednjim trenucima meča 59:57.

Drugi meč odigran je u polufinalu Kupa Republike Srpske u Banja Luci, kada su naše Lavice dosta lakše došle do pobjede u odnosu na prvi meč rezultatom 78:63.

“Ekipa Leotara je izuzetno kvalitetan protivnik sa dosta većim iskustvom u Premijer ligi od nas, sjajno su vođene sa klupe i očekuje nas jedna zaista teška i siguran sam do kraja neizvjesna utakmica u Trebinju. Otežavajuća okolnost za nas je dalek put do Trebinja i nekompletna ekipa usljed povreda, ali idemo u Hercegovinu da pokažemo da smo opravdano u ovom trenutku u vrhu tabele i da sa nova 2 boda zadržimo tu poziciju”, rekao je trener Aleksandar Bližnjaković pred susret u Trebinju.

Utakmica 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Leotara i Lavova igra se u subotu, 26. marta u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” u Trebinju sa početkom u 19:30h.

Sudije ovog meča biće: Luka Brekalo (Široki Brijeg), Ivan Tolić (Grude) i Radoslav Palac (Grude). Za delegata susreta imenovan je Boro Sesar iz Mostara.

SREĆNO LAVICE!