MLAĐE KATEGORIJE: OTKAZANE UTAKMICE U KONKURENCIJI KADETA, PIONIRA, MLAĐIH PIONIRA I KADETKINJA

Utakmice mlađih kategorija u Prvenstvu Republike Srpske i Ženskoj omladinskoj ligi Bosne i Hercegovine, planirane za ovaj vikend, otkazane su na molbu gostujućih ekipa.

Kadetkinje KK Lavovi Brčko

Vikend pred nama, tačnije subota, 29 oktobar, trebao je biti pravi praznik košarke u Brčkom, s obzirom na činjencu da je po Kalendaru takmičenja trebalo biti odigrano ukupno 5 košarkaških utakmica, od toga 4 utakmice mlađih selekcija i kao svojevrsni šlag na tortu, utakmica ženske seniorske selekcije u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U okviru trećeg kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza Bijeljina naši kadeti, pioniri i mlađi pioniri trebali su odigrati utakmice protiv vršnjaka iz KK “Milići” iz Milića, dok su kadetkinje u okviru drugog kola Ženske omladinske lige Bosne i Hercegovine trebale ugostiti odgovarajuću selekciju KK “Jedinstvo” iz Tuzle.

Pioniri KK Lavovi Brčko

Međutim, na molbu KK “Milići” i KK “Jedinstvo” zbog nemogućnosti dolaska u Brčko, utakmice trećeg kola Prvenstva Republike Srpske i drugog kola Ženske omladinske lige Bosne i Hercegovine su odgođene i biće odigrane u prvom slobodnom terminu, o čemu će naši navijači i sportska javnost blagovremeno biti informisani.

U narednom. četvrtom kolu Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije, 5-6. novembra, naši Lavovi gostuju u Bijeljini, gdje će kadeti i pioniri odigrati utakmice protiv vršnjaka iz KK “Radnik”, dok će mlađi pioniri snage odmjeriti protiv dječaka iz OKK “Koš”.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Kadetkinje u okviru trećeg kola Ženske omladinske lige Bosne i Hercegovine, koje je na rasporedu 12. i 13. novembra, putuju u Bosanski Petrovac gdje će odigrati utakmicu protiv odgovarajuće selekcije KK “Mladost”.

Glavni događaj subotnjeg programa, utakmica prvog kola Premijer lige za košarkašice, u kojoj naše Lavice dočekuju ekipu Leotara iz Trebinja, biće odigrana u planiranom terminu, sa početkom u 15:00 časova u sportskoj dvorani Tehničke škole. 

Ulaz na ovu utakmicu je slobodan, a najavu samog meče možete pročtati na OVOM LINKU

Pozivamo sve navijače, ljubitelje košarke i sporta uopšte da svoje subotnje poslijepodne posvete ženskoj košarci i pruže neophodnu podršku našim Lavicama u namjeri da dođu do prve ovosezonske pobjede.

SREĆNO LAVICE!